fbpx
040 - 302 105 paula@paulashudvard.se
Prova våra

Ansiktsbehandlingar

Traditionella

Ansiktsbehandling lätt

En lätt uppfräschning för dig som inte behöver portömning. Ingår rengöring, peeling, massage, mask och dagcreme.

725 kr – 45 min

Ansiktsbehandling klassisk

En djuprengörande och vårdande behandling som förutom rengöring, peeling, massage, mask och dagcreme även innehåller portömning.

825 kr – 60 min

Ansiktsbehandling lyx

Samma behandling som klassisk men med extra massage. Vårdande ampull eller specialmask. Extra portömning och brynplockning.

1050 kr – 90 min

AHA-behandling lång

En klassisk ansiktsbehandling men med en 40% AHA-ampull istället för peeling. En extra rengörande och uppfräschande behandling.

450 kr – 30 min
925 kr – 75 min

Dermalogicas specialbehandlingar

Multivitaminbehandling

Perfekt behandling mot förtida åldrad hud. Vitaminkoncentrat förstärkta med hydroxisyror förebygger och reducerar rynkor, pigmentrubbningar och solskador. Görs antingen som en kur om sex behandlingar, en gång i veckan eller som enstaka behandling.

725 kr – 45 min
925 kr – 75 min

Acnebehandling

Effektiv behandling mot acne. Djuprengör, förebygger acneinflammationer, reducerar talgproduktionen och balanserar hudens ph-värde.

825 kr – 60 min

Rodnadsdämpande behandling

Även hyperkänslig, irriterad hy kommer att kännas mjuk och lugn efter den här helande, rodnadsdämpande behandlingen.

825 kr – 60 min

Pigmentbehandling

Reducerar ojämn pigmentering orsakad av hormonell obalans, solande, inflammation eller stress. För bästa resultat rekommenderas en serie behandlingar tillsammans med en enkel hemmavårdsrutin.

945 kr – 60 min

Ögon

En lyftande ögonmask som förbättrar hudens fuktighetsnivå och fasthet. Dämpar svullnader, påsar under ögonen och de små skrattrynkorna. 

425 kr – 20 min
I samband med ansiktsbehandling: 225 kr

Dermalogicas
PRO Power Peel

En kemisk peel som arbetar med huden

En kraftfull kemisk peeling för djupare strukturförbättring. Arbetar effektivt mot ojämn pigmentering, tilltäppta/vidgade porer, grov ytstruktur, linjer och förlorad spänst. Med specifika och högkoncentrerade alfa- och betahydroxisyror i kombination med låga pH-värden, avlägsnas hudens yttre lager och cellförnyelsen stimuleras. De övriga ingredienserna i respektive produkt arbetar effektivt med att förbättra och balansera olika hudtillstånd.

Vad kan jag förvänta mig?

Efter tre utförda behandlingar upplever de flesta förbättringar som slätare hud, minimerade linjer samt färre tilltäpptheter/pormaskar. Resultatet påverkas av hudens kondition, hur ofta behandlingen görs samt dina hudvårdsrutiner hemma. Döda hudceller kommer att avlägsnas vid behandlingen men framför allt startar en kraftfull cellförnyelseprocess i de djupare hudskikten. Resultatet blir en jämnare och slätare hud. För bästa resultat rekommenderas du går en kur på 3-6 behandlingar beroende på ditt hudtillstånd. Därefter är det lämpligt att underhålla resultatet med ytterligare en till två kurer till per år.

PRO Power Peel kort

För dig som vill ha en tidseffektiv och men kraftfull behandling. Peelingen appliceras endast på ansikte inklusive den undre käklinjen.

675 kr – 30 min 

PRO Power Peel lång

För dig som vill ha både resultat och upplevelse. Peelingen appliceras på dekolletage, hals och ansikte.Behandlingen avslutas med djupgående intensivbehandling med serum, mask samt touch terapy.

1 275 kr – 60 min

Måste rekommendera behandlingen Pro power peel fr Dermalogica!! Gjorde 6 e o sista beh idag. Testat några olika beh, såsom microneedling och andra peel/syrabehandlingar men detta är första behandlingen som jag ser skillnad på. Huden har blivit mkt spänstigare och mer lyster. Dessutom har porerna förminskats och pormaskarna försvunnit så nu kan jag gå utan foundation och känna mig bekväm ändå. Fantastiskt!!! Såå glad & nöjd!

~ Kund som testat PRO Power Peel

Före & efter Pro Power Peel

 

Översta bilden är tagen innan första behandlingen och bilden under är tagen efter den tredje behandlingen.

 

 

PRX-T33

Nyhet!

PRX-T33 är nästa generation biorevitalisering, helt utan nålar. Med djupgående effekt och aktiv biostimulering erbjuds en effekt antiage-vård. Behandlingen kombinerar två väldokumenterade och potenta ingredienser i en unik patenterad formula. Trots dess enkla komposition är resultaten anmärkningsvärda, ger både omedelbar och långsiktig effekt.
Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och säkert under årets alla årstider då den inte ger någon ljuskänslighet.

 

PRX-T33 gör följande:

  • Reducerar Rynkor och linjer 
  •  Stimulerar hudens egen kollagenbildning
  •  Skapar djup återfuktning och glow 
  •  Återskapar hudens fyllighet 
  •  Reducerar ärrbildning
  •  Reducerar pigmentfläckar 
  •  Jämnar ut hudtonen
  •  Ökar cellförnyelsen.

Full Face 1 995 kr | kur 1 500 kr för fyra behandlingar

Full Face + Hals (eller hals/dekolletage) 2 495 kr | kur 1 200 kr för fyra behandlingar

Hals eller händer 1 500 kr | kur 1 200 kr för fyra behandlingar

Biolines specialbehandlingar

Specialbehandlingar är till för er som vill utveckla  eller komplettera de skräddarsydda och rengörande ansiktsbehandlingarna med en kur som är mer inriktad mot ett specifikt mål.  Detta mål kan t.e.x. vara att öka fastheten i huden, bli av med yttorrhet, stärka hudbarriären, dämpa rodnader, utjämna pigmenteringar eller liknande. Specialbehandlingar behöver göras ofta för att effekten skall synas fullt ut. Oftast hamnar rekommendationen på 2-4 behandlingar i månaden och sammanlagt mellan 4-10 behandlingar.  Konsultera oss gärna om du är osäker på vad du ska välja eller hur ofta du bör komma.

AGE Beauty Secret

En av Biolines senaste och mest exklusiva behandlingar som effektivt bekämpar hudens åldrande genom att stimulera generna i vårt DNA. Lämplig för trött, trist och stressad hud . Passar alla hudtyper, även mycket känslig hud. Förvänta dig en jämnare hudton och ökad spänst och volym. Kombinationen bioaktiva peptider, undaria alger och stamcellsextrakt från tomat utgör en oerhört kraftfull cocktail som både förnyar, skyddar och aktiverar huden.

1025 kr – 60 min

AHA/PHA-behandling

En extra uppfräschande och rengörande ansiktsbehandling med PHA-AHA syror som har en exfolierande effekt och ökar hudens förnyelseprocess. Du får en jämn, klar hud med ökad lyster och spänst. Rengöring, ampull, creme. I 60 min även massage och mask. 

450 kr – 30 min
895 kr – 60 min

Desense

Bioline lanserar en revolutionerande behandling för dig som har känslig hud, ytliga kärl ellerrosacea. Även perfekt för dig som vistas mycket i kyla eller sitter mycket framför datorn. Paraben och allergenfri. Reparerar och stärker, lugnar och dämpar rodnader. Det ingår rengöring, enzym-peeling, reparerande serum, massage och lugnande mask.

925 kr – 45 min

MicroZone

En bra behandling att göra för er som vill pigga upp huden – perfekt att göra inför exempelvis en fest för att få fin lyster. Behandlingen tar 30 min och är ett bra val för er som jobbar och vill ha en uppfräschning på lunchen. Det går också att välja till touch therapies nya AGE Reversal Massage som är en härlig och stimulerande massage för trött hud. Osäker på vad du ska välja? Det går jätte bra att ringa till oss så hjälper vi dig att skräddarsy den behandling som passar bäst för just dig.

450 kr – 30 min

Superexfoliering

Intensivbehandling som sätter fart på cellförnyelsen och därmed förbättrar hudstruktur och lyster.

Age management

Mjuk, len hud med optimal lyster.

Brightening

Främjar jämnare hudton och lenare ytstruktur vilket gör att pigmenteringar blir mindre tydliga.

Eye rescue

Har till syfte att släta ut huden runt ögonen genom att reducera fina linjer, dämpa svullnad och verkar lugnande. Denna behandling går bra att välja som tillval i en vanlig ansiktsbehandling.

Varför?

Fördelarna med att ta hand om din hud

Huden är ditt största organ och spelar en viktig roll i ditt välmående. Huden skyddar dig mot din omgivning genom att vara en barriär mot till exempel UV-strålning och bakterier. Den reglerar din kroppstemperatur och den förvandlar solljus till vitamin D. Därför är det viktigt att sköta sin hud!

välkommen in!

Skäm bort dig själv med tid för bara dig